Nurul ShafiqahBorong dari china SHORT CUT
Hi, saya selalu borong dari cina. Cara paling senang adalah melalui agen, hanya bagi link sahaja dan dorg belikan. Kalau nak buat manual, banyak benda kena belajar. Bab payment, bab translation, bab registration, bab setting semua benda amik masa yg banyak. Agent ada yg free, ada yg caj fee.
About me
Hi, sy shafiqah.. master software engineering at utm, degree math science kat uia... tp impian sy ada dua sama ada programmer atau businesswoman.. so now, i am a business woman full time.. seorg yg sgt introvert.. buat biz dari universiti lagi... Start buat biz dari china dah lebih 5 tahun. Pernah berguru dan bayar kelas borong cina yg mahal. Sebelum masuk kelas, pernah explore & beli sendiri online.. Problem belajar tanpa guru adalah byk pembaziran masa dan duit... Saya tak tau rupanya ada short cut utk beli dari china. Klo dulu sy biz preorder je.. sebulan lamanya baru smpai brg... Skrg order cpt je smpai... Seminggu dua cmtu... Cara ni yg sy gunakan sekarang sebab senang & pantas. Tak perlu menunggu lama utk payment dan ubah setting mcm2.. kalau manual, hadaplah korg dengan bahasa cina. Boleh migrain asik nak translate je.. Sy selalu borong barang jualan seminggu sekali. Kalau nak tau shortcut borong biz dari china, sy blh share.. mudah boleh terus borong & trusted. Tak perlu belajar manual dari A-Z. Tau shortcut je dah boleh terus borong. Sesuai utk yg takde masa nak belajar banyak, nak hafal banyak, nak explore banyak... Jd sy bg shortcut je. Hanya pilih barang & copy link. Sistem semua automatik online... Senarai agen yg sy bagi semua trusted.. bukan scam ya.. Yg paling best, agent akan berkomunikasi bagi pihak kita. So takyah sesusah nak translate bahasa cina (kadang tak dpt translate dgn betul jd byk miscommunication), nak tekan butang refund yang kat mana tah tempatnya. Nak tunggu seller refund pon tak tahu bila. Jadi guna agent senang, ada masalah pape, kte chat je dgn diorg sama ada guna english/bm. Uols pon boleh start biz online. Mula kecik2 pon boleh, nak beli utk diri sendiri pon boleh... Kalau brg elok, boleh la amik order dari kawan2.. lepas tu cuba open order dari luar pulak... Lama2 biz akan berkembang. Bila dh maju, bolehlah borong stok... Sy mula biz dgn preorder, lama2 borong dpt jimat kos pos n org suka brg ready stock...
Borong dari china SHORT CUT
Sepang, Selangor, Malaysia
www.qoorio.app/o/nurul.shafiqah
Similar topics
Cyber Stalker
For couple of years I had and I am still having a cyber stalker. He was bullying me on social media commenting my personal life from my phone. I can help you to find out if you had been stalked, collect evidence and feel free on virtual space again. If you suffer from stalking text me
Dovaine Juciute
Music
I graduated from musical highschool. I know how to play guitar, piano. I’m learning how to sing, produce music and be a DJ. I create music with Ableton Live. So far I’ve created and recorded only one song. You can listen to it on soundcloud.
Dovaine Juciute
Moving to Spain
I know all the ins and outs about moving to Spain. I used to live there. Everything you need to know and more!
Dovaine Juciute
Dental Care
Everything you need to know about oral health maintainance, teeth whitening, oral care for a baby or eldery people.
Dovaine Juciute
Sign inJoin Qoorio
We use cookies to personalise content, provide social media features, and analyse our traffic. We value your privacy and only use the most necessary and analytical cookies. You can opt out at any time.